+16 NOMÉS ADULTS
Què fer?
Activitats

Què fer?

L'Hotel Balneari Font Vella està situat en una zona ideal per a aquells que busquen relaxació i activitats a l'aire lliure. Hi ha moltes coses a veure i fer als voltants de l'hotel per garantir unes vacances plenes de diversió i aventura.
Codi promocional

Què és un codi promocional i per a què serveix?

Amb un codi de descompte o un codi promocional, obtindràs altres beneficis a més de les condicions de tarifa bàsica.

Com s'utilitza?

Si ja tens un codi, introdueix-lo en el camp Codi Promocional i inicia el procés de reserva. Si la reserva compleix amb les condicions del codi, s'aplicarà automàticament a la reserva.

Condicions generals d'ús:

Un codi promocional només es pot aplicar a la part de l'allotjament i de la pensió de la teva reserva.

Qualsevol descompte associat amb el teu codi promocional no es pot aplicar a la part del producte complementari de la reserva.

Només es pot aplicar un codi promocional a una reserva.

HOTEL BALNEARI FONT VELLA es reserva el dret d'aplicar o no un codi promocional.

A part de les condicions generals d'ús, cada codi promocional té condicions específiques.

Aquestes condicions es poden veure a la pàgina d'informació de la campanya o oferta relacionada amb el codi (per exemple, les dates de venciment del codi i els hotels als quals es pot aplicar el codi).

Sant Hilari Sacalm

Sant Hilari Sacalm

L'Hotel Balneari Font Vella es troba a Sant Hilari Sacalm, el municipi més important del massís de Les Guilleries. Situat just a l'entrada de la vila, la seva ubicació ens permet e...

Veure detalls
Esports

Esports

Per als amants del ciclisme, s'ha convertit en punt estratègic per fer rutes de muntanya entre boscos, poblets i la reconeguda gastronomia local. Les excel·lents comunicacions per...

Veure detalls
Museu Guilleries

Museu Guilleries

El museu de les Guilleries us permetrà descobrir la història, fauna i flora de la zona de Sant Hilari Sacalm, de gran interès paisatgístic.La casa on hi ha el museu és Patrimoni Cu...

Veure detalls
Magma

Magma

A Santa Coloma de Farners podràs relaxar-te al MAGMA Centre Lúdic Termal.Podràs gaudir de l'espai termo lúdic a més de nombrosos tractaments.Més informació.

Veure detalls