Hotel amb balneari a Sant Hilari Sacalm

L’Hotel Balneari Font Vella 4**** consta d´un edifici històric completament rehabilitat i dos edificis més de nova construcció.

L'edifici històric acull la recepció, diferents zones nobles i un total de sis emblemàtiques habitacions que combinen la modernitat de les darreres tendències amb el caire senyorial d´un edifici centenari.

L'hotel incorpora un primer edifici annex de nova planta, amb 24 Junior Suites àmplies i confortables, amb bany complet totalment equipat, vestidor i zona de lectura i Wi-fi. I un segon edifici on es troba el balneari amb la zona de tractaments i massatges, el circuit termal amb piscina climatitzada i el solàrium. Tot, projectat pels prestigiosos experts de Porcelanosa.

Completa la seves instal·lacions la sala d’actes equipada amb les més modernes tecnologies audiovisuals, amb capacitat per a 60 persones, restaurant, bar, una gran zona enjardinada i aparcament privat.

El disseny i l’interiorisme de l’Hotel Balneari Font Vella 4**** ha anat a càrrec de la firma McOnegal Projects.

Hotel amb balneari a Sant Hilari Sacalm
Hotel amb balneari a Sant Hilari Sacalm

01

0

Ubicació

L'Hotel Balneari Font Vella es troba en un punt estratègic per a aquells visitants que vulguin gaudir de l'oci, els esports o la cultura sense renunciar a la qualitat i la privacitat d'un servei exclusiu.

Distàncies :

  • Girona – 45km
  • Vic – 25km
  • Barcelona – 95km

La presència a pocs quilòmetres de l'aeroport Girona – Costa Brava, base d'operacions de la companyia Ryanair, facilita les interconnexions amb les principals ciutats europees i converteix l'Hotel Balneari Font Vella en una destinació que cal tenir en compte també per a visitants de tot el continent.

Passeig de la Font Vella, 57, 17403, Sant Hilari Sacalm (Girona)
Com arribar-hi?