RESERVAR

Situació

Reserva Online

La nostra

Ubicació

Coneguda com ’la vila de les cent fonts’, Sant Hilari Sacalm és encara avui un clar exponent de com l’aigua esdevé un element vital i de peregrinació. Persones d’arreu venen a Sant Hilari Sacalm atretes per la puresa de les seves aigües que brollen en paratges de bellesa inalterable, passejar pels seus carrers adornats amb cases centenàries i gaudir del tracte amable del comerç més tradicional.

Des de l’Hotel Balneari Font Vella us proposem diferents rutes a peu, en cotxe o amb un segway tot terreny per descobrir tots aquests racons i deixar-se impregnar de les olors, els colors i els paisatges més emblemàtics de les Guilleries.

Les excel·lents comunicacions per carretera i la proximitat amb capitals tan importants com Girona (45 km), Vic (25 km) o Barcelona (95 km), la Costa Brava o el Pirineu de Girona fan del nou Hotel Balneari Font Vella un punt estratègic per a aquells visitants que volen gaudir de l’oci, els esports o la cultura sense renunciar a la qualitat i la privacitat d’un servei exclusiu.

La presència a pocs quilòmetres de l’aeroport Girona-Costa Brava, base d’operacions de la companyia Ryanair, facilita les interconnexions amb les principals ciutats europees i converteix el nou Hotel Balneari Font Vella en un destí a tenir en compte també per a visitants d’arreu del continent.

Hotel Balneari Font Vella

Passeig de la Font Vella, 57
17403 Sant Hilari Sacalm (Girona)
Coord. 41.8795458, 2.5037986
T. +34 972 868 305
info@balnearifontvella.cat
Scroll to top